Μέρλιν 7, Κολωνάκι Αθήνα, ΤΚ 10671 Βρείτε μας στο χάρτη
Προϊοντα Αισθητικης Ιατρικης

Η CAI Pharmaceuticals είναι μια Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία αντιπροσώπευσης διεθνώς καταξιωμένων brands στον τομέα της επιστημονικής αισθητικής και των βιοτεχνολογικών προϊόντων.

Με κινητήριο δύναμη και ισχυρό πλεονέκτημα την πολύχρονη εμπειρία των βασικών στελεχών της στον φαρμακευτικό τομέα και στον χώρο της διαφήμισης, θέτει τα θεμέλια για μια υψηλού επιπέδου παρουσία στην φαρμακευτική αγορά και την αισθητική ιατρική εξασφαλίζοντας την αποκλειστική συνεργασία με παγκοσμίως αναγνωρισμένες εταιρείες.

Η CAI Pharmaceuticals θεμελιώνει την παρουσία της με όραμα και αρχές την ασφάλεια και την άριστη ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στην αγορά.

Οι δημιουργοί της CAI Pharmaceuticals χαράσσουν την στρατηγική από κοινού με τους επιστημονικούς συνεργάτες τους, καταξιωμένους δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς και ερευνητές της φαρμακευτικής.

Εδραιώνει την εκκίνηση της με κύριο ‘’κεφάλαιο’’ την πρωτοπορία και την αφοσίωση της σε καινοτόμα φαρμακευτικά σκευάσματα και καλλυντικά της νέας γενιάς.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και την αέναη αναζήτηση του για την διατήρηση της υγείας, της νεότητας και της ομορφιάς η εταιρία αναπτύσσει υπεύθυνη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η CAI Pharmaceuticals προσβλέπει συνεχώς σε νέες συνεργασίες στον ιατρικό και στον φαρμακευτικό χώρο με ανθρώπους και εταιρείες που ασπάζονται την ίδια φιλοσοφία ενώ μοιράζονται το ίδιο πάθος για την δημιουργία και ανεύρεση καινοτόμων προϊόντων.

Η αναζήτηση νέων συνεργασιών στον χώρο των φαρμακευτικών προϊόντων και της κοσμητικής ιατρικής έχει γνώμονα την σύμπλευση με πρωταγωνιστές την έρευνα και την τεχνολογία αιχμής.