Μέρλιν 7, Κολωνάκι Αθήνα, ΤΚ 10671 Βρείτε μας στο χάρτη
Προϊοντα Αισθητικης Ιατρικης

 • JALUPRO® CLASSIC

  Αποκαθιστά την λάμψη και την σφριγηλότητα στο θαμπό δέρμα, προλαμβάνει και μειώνει τη χαλάρωση του δέρματοs (προσώπου και σώματοs), μειώνει τις λεπτέs
  γραμμέs και τα σημάδια έκφρασηs, αποτρέπει την ελάστωση, βελτιώνει την εμφάνιση των σημαδιών (συμπεριλαμβανομένου τα σημάδια ακμήs), τα χηλοειδή και τις ραγάδεs.

  jalupro classic

  ΠΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ
  2 αποστειρωμένα φιαλίδια που περιέχουν 100 mg λυοφιλοποιημένων αμινοξέων (γλυκίνη, L-προλίνη, L-λυσίνη, L-λευκίνη) (Α) και 2 αποστειρωμένεs αμπούλεs που περιέχουν υαλουρονικό οξύ 30 mg /3 ml (200 kDa) (Β).

  ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
  Το προϊόν πρέπει να αναμιχθεί: διαλύουμε το φιαλίδιο με το υαλουρονικό οξύ (Β) στο φιαλίδιο των αμινοξέων (Α).
  Το αποτελέσματα θα είναι ένα διαυγέs διάλυμα χωρίς σωματίδια, το οποίο εγγυάται

  μια ομοιόμορφη και ασφαλή διάχυση στις επιθυμητέs περιοχέs. Η δόση του μείγματοs είναι ιδανική για μια πλήρη θεραπεία (πρόσωπο ή / και το λαιμό ή ένα καθορισμένο μέροs του σώματοs).

  ΤΟ JALUPRO® ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ

  ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ JALUPRO®
  Μια σειρά από 3/4 θεραπείεs ανά διαστήματα 1/2 εβδομάδων, 2 φορέs το χρόνο.

  ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
  Το διάλυμα μπορεί να εγχυθεί στο δικτυωτό (κατώτερο) ή θηλώδεs (ανώτερο) χόριο με οποιαδήποτε τεχνική. Προτείνεται να χρησιμοποιείται βελόνα 30G.

 • JALUPRO® HMW
  Έχει μελετηθεί έτσι ώστε να παρέχει δράση Βιοαναζωογόνησηs σε περιοχέs
  όπου το δέρμα έχει πολύ έντονα σημάδια (ακμήs, έκφρασηs, βαθιέs ρυτίδεs
  και ιδίωs εκείνεs του λαιμού και ντεκολτέ).
  jalupro hmw

  ΠΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ
  1 προγεμισμένη σύριγγα που περιέχει μη πυρετογόνο υαλουρονικό οξύ 20mg (1200/1400 kDa) (Α), και ένα φιαλίδιο 80 mg αποστειρωμένου διαλύματοs αμινοξέων
  (γλυκίνη, L-προλίνη, L-λυσίνη, L- λευκίνη ΗCΙ) (Β). Δεν περιλαμβάνει βελόνα.

  ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
  Το προϊόν πρέπει να αναμιχθεί: Εφαρμόζουμε μια βελόνα 27G στη σύριγγα και εγχύουμε το υαλουρονικό οξύ μέσα στο φιαλίδιο των αμινοξέων, στη συνέχεια ανακινούμε το φιαλίδιο
  μέχρι να έχουμε ένα μετρίωs ιξώδεs διάλυμα. Η ποσότητα του προϊόντοs που εγχέεται εξαρτάται από διάφορουs παράγοντεs (βάθοs των ρυτίδων, ένταση των σημαδιών έκφρασηs, κλπ.), καθώs και κατά την κρίση του ιατρού.

  ΤΟ JALUPRO® ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ

   

  ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ JALUPRO® HMW
  Μια σειρά από 2/3 θεραπείεs ανά διαστήματα 1/2 εβδομάδων, 2 φορέs το χρόνο.

  ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
  Μπορεί να εγχυθεί στο δικτυωτό (κατώτερο) ή θηλώδεs (ανώτερο) χόριο με οποιαδήποτε τεχνική (γραμμική έγχυση/lineαr, πολλαπλή διάτρηση/multi puncture,
  σε πλέγμα/grid, δίκην βεντάλιαs/fαη). Προτείνεται να χρησιμοποιείτε βελόνα 27G. Δυνατή και η χρήση κάνουλαs.


 • JALUBOTOX

  Το JALU-BOTOX είναι ο συνδυασμός της Βοτουλινικής Τοξίνης Τύπου Α μαζί με τα Aμινοξέα του JALUPRO (γλυκίνη, προλίνη, λυσίνη, λευκίνη) και το μη διασταυρωμένο Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους του JALUPRO (200 Kda).

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ;

  • ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ άμεσα τις ρυτίδες
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ έντονη σύσφιξη
  • ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ της επιδερμίδας
  • ΔΙΝΕΙ εξαιρετική λάμψη
  • ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ την λιπαρότητα
  • ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ το δέρμα
  • ΔΙΝΕΙ μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματος
  • ΕΙΝΑΙ ασφαλές

  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ:

  • Μέτωπο
  • Πρόσωπο
  • Λαιμό
  • Ντεκολτέ

  ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ:

  • Γιατί είναι ασφαλές και φυσικό
  • Γιατί είναι μοναδικό και αποτελεσματικό
  • Γιατί είναι η νέα επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης
  • Γιατί έχει εμφανή αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή

   

 • JALUPRO® MASK
  Η JALUPRO MASK είναι μάσκα μιας χρήσεως σε μορφή γάζας που συνοδεύεται από λεπτότατο τούλι σε συσκευασία κενού αέρος και αποστειρωμένο περιβάλλον.

  ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  Υαλουρονικό Οξύ μεσαίου μοριακού βάρους. Η υψηλή περιεκτικότητα σε Υαλουρονικό Οξύ και το μέτριο μοριακό βάρος δίνουν ένα εξαιρετικό ενυδατικό αποτέλεσμα, ενώ εξασφαλίζουν μεγάλη απορροφητικότητα. Επιπλέον περιορίζουν τον πολλαπλασιασμό των ελευθέρων ριζών.

  jalupro masks

  Με εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση συστατικών η JALUPRO MASK έχει έντονη βιοαναδομητική δράση, διεγείροντας την σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Αμινοξύ (γλικύνη, *L-προλίνη,*L-λυσίνη και *L-λευκίνη) *L = Είναι το ενεργό ισομερές (αριστερό) των αμινοξέων

  ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
  Ρυτίδες, αφυδατωμένο και χωρίς ελαστικότητα δέρμα, χαλάρωση της επιδερμίδας.
  Συνιστάται η χρήση της αμέσως μετά από θεραπεία με Jalupro και Jalupro HMW ή την επόμενη ημέρα, αλλά και κατά την διάρκεια των ενδιάμεσων διαστημάτων από τις θεραπείες (2 φορές την εβδομάδα).
  Η Jalupro Mask είναι εξίσου κατάλληλη και αποτελεσματική μετά από διάφορες θεραπείες αισθητικής ιατρικής όπως ενέσιμα, ραδιοσυχνότητες και Carboxy Therapy (θεραπεία με διοξείδιο του άνθρακα).
  ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
  Καθαρίστε καλά το δέρμα σας και βάλτε την μάσκα προσέχοντας να εφαρμοστεί ομοιόμορφα. Αφήστε την να δράσει για 10’ έως 15’ και μετά αφαιρέστε την με απαλό μασάζ που θα διευκολύνει την εισχώρηση του υπόλοιπου προϊόντος στην επιδερμίδα.


 • Enhancer gel for eyelashes and eyebrows

  Τα φρύδια και οι βλεφαρίδες συμβάλλουν καθοριστικά στη συμμετρία του προσώπου και στην εικόνα μας στους άλλους. Ένα άτομο με αδύναμα ή χωρίς
  καθόλου φρύδια ή βλεφαρίδες έχει μία «ανεξήγητα» περίεργη εμφάνιση επειδή του λείπει ένα σημαντικό ανατομικό «σημείο αναφοράς» του φυσιολογικού προσώπου, κάτι που μπορεί να τον κάνει να νιώθει πολύ άβολα με την εμφάνισή του.
  jalupro-gel

  Οι βλεφαρίδες είναι είδος τρίχας με κύκλο ζωής 3 σταδίων (αναγέννηση, καταγένεση, τελογένεση) παρόμοια με το τριχωτό της κεφαλής αλλά πολύ πιο κοντές (1-9 μήνες αντί για 3-6 χρόνια).
  Οι βλεφαρίδες μας προστατεύουν τα μάτια και απορροφούν την βρωμιά και τις ερεθιστικές ουσίες. Μπορούν εύκολα να αποδυναμωθούν όταν υποβάλλονται συνεχώς σε τριβή (ειδικότερα από το make-up) και την πίεση (αφαίρεση make-up).
  Ο αριθμός των βλεφαρίδων μας μειώνεται και γίνονται πιο λεπτές, αραιές και κατεστραμμένες μετά την ηλικία των 40.

  Το Enhancer gel for eyelashes and eyebrows είναι το ιατρικό «στυλό» της Jalupro που δυναμώνει, πυκνώνει και μακραίνει τις βλεφαρίδες ενώ ενδυναμώνει τα φρύδια.
  ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  Το Enhancer gel for eyelashes and eyebrows της Jalupro περιέχει συστατικά που τρέφουν το τριχωτό και ενεργοποιούν την ανάπτυξη της τριχοφυΐας, όπως κόκκινο τριφύλλι, ακέτυλο τετραπεπτίδιο, εκχύλισμα από αγιόκλημα,κ.ά.
  Η συνδυαστική δράση των ενεργών συστατικών του προάγει την ζωτικότητα και ανάπτυξη των βλεφαρίδων ενώ βελτιώνει την αντοχή τους στην απώλεια τους.
  Όντως μετά από 2 μήνες εφαρμογής έχει αποδειχθεί πως μαζί με την μείωση της απώλειας των βλεφαρίδων υπάρχει σημαντική αύξηση στις υπάρχουσες βλεφαρίδες και ανάπτυξη νέων βλεφαρίδων κατά 45%

  ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
  Απλώνετε πλούσια ποσότητα γέλης με την βοήθεια του ιατρικού »στυλό» στις βλεφαρίδες και στα φρύδια πρωί και βράδυ.
  Συνιστώμενη χρονική διάρκεια εφαρμογής: 1 μήνα minimum, μετά το πέρας το ενός μήνα χρησιμοποιήστε το μια φορά την ημέρα.
  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πριν την μάσκαρα.