Μέρλιν 7, Κολωνάκι Αθήνα, ΤΚ 10671 Βρείτε μας στο χάρτη
Προϊοντα Αισθητικης Ιατρικης

Η AE Laboratory είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία που παράγει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα Αισθητικής Ιατρικής MesoMedica, ιδρύθηκε το 2004 και έχει έδρα το Λονδίνο την Μεγάλης Βρετανίας.

Είναι μία απο τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής προϊόντων Μεσοθεραπείας και έχει παρουσία σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική. Η βασική αποστολή της AE Laboratory είναι η ανάπτυξη και εμπορία των πιο καινοτόμων προϊόντων και εστιάζεται στην εισαγωγή μόνο κλινικά αποδεδειγμένων τεχνικών.

Τα MesoMedica παράγονται σε Ιταλία και Ισπανία και έχουν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας. Η μακροχρόνια εμπειρία της AE Laboratory της δίνει την δυνατότητα να έχει προτότυπα και μοναδικά προϊόντα καθώς και να εκπαιδεύει τους ιατρούς σε πρωτοπορικά θεραπευτικά πρωτόκολλα δινοντάς τους εξαιρετικά και ασφαλή αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια.

Οι θεραπείες MesoMedica είναι η ιδανική επιλογή για την ιατρική Μεσοθεραπεία και είναι μια πολύ καλά εδραιωμένη μάρκα που την εμπιστεύονται οι γιατροί σε όλο τον κόσμο και σε περισσότερες από 60 χώρες!