Μέρλιν 7, Κολωνάκι Αθήνα, ΤΚ 10671 Βρείτε μας στο χάρτη
Προϊοντα Αισθητικης Ιατρικης
CAIP 8

Το 1ο JALUTOXIN MASTERCLASS στην Ελλάδα! Εντυπώσεις και εικόνες από το μεγάλο event.

  • Νέα

Mε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1ο ελληνικό JALUTOXIN MASTERCLASS για ιατρούς, που πραγματοποιήθηκε από την Cai το Σάββατο 7 Ιουλίου του 2018! Το Radisson Blu Park Hotel της Λεωφόρου Αλεξάνδρας άνοιξε τις πόρτες του για να φιλοξενήσει ένα κορυφαίο ιατρικό γεγονός, που λειτούργησε ως συνδετικός κρίκος για λαμπρούς Έλληνες και ξένους επιστήμονες.

Με κεντρικό ομιλητή τον πλαστικό χειρουργό Prof. Piovano Chirurgia Plastica, MD σε μια πλήρη παρουσίαση που περιλάμβανε εφαρμογή Jalupro σε συνδυασμό με βοτουλινική τοξίνη (JALUTOXIN), οι επισκέπτες ιατροί όχι μόνο αποκόμισαν μια ακριβή εικόνα των επιστημονικών εξελίξεων σε διεθνές επίπεδο, αλλά είχαν επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες πάνω στο αντικείμενό τους.

Πέραν της επιστημονικής σημασίας του event, o one of a kind παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο μέγας χορηγός Peugeot, έθεσαν τις βάσεις για μια πιο «κοσμική» διάσταση στο 1ο JALUTOXIN MASTERCLASS, η οποία ολοκληρώθηκε με το δυναμικό παρόν που έδωσαν κορυφαία πρόσωπα από τον χώρο της ιατρικής επιστήμης και όχι μόνο.

Φυσικά, τίποτα δεν σταματάει εδώ: Λίγες μέρες μετά, οι άνθρωποι της Cai έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για το επόμενο JALUTOXIN MASTERCLASS, που αναμένεται ακόμα πιο δυναμικό.

We ‘ve only just began… because Jalupro is here to stay!

 

Φωτογραφικό Υλικό: