Μέρλιν 7, Κολωνάκι Αθήνα, ΤΚ 10671 Βρείτε μας στο χάρτη
Προϊοντα Αισθητικης Ιατρικης
AMWC 2018 World Congress Monaco

Η CAI Pharmaceuticals στο AMWC 2018 World Congress στο Μονακό!

  • Νέα

Στο 16ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης (AMWC 2018 Monaco) που πραγματοποιήθηκε στις 5, 6 & 7 Απριλίου στο Μονακό, παρευρέθηκε και η εταιρεία μας CAI Pharmaceuticals.

Όλες οι εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο είχαν ενεργή παρουσία καθώς εκτός από τα ”περίπτερά” τους, είχαν και ένα πλήρες επιστημονικό πρόγραμμα ιατρικής κατάρτισης με πρωτοποριακές και ασφαλείς εφαρμογές.

Το YVOIRE της LG Chem, την πρώτη ημέρα παρουσίασε live εφαρμογές για όλη την περιοφθαλμική περιοχή (tear trough, βλέφαρο, φρύδια) και τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου παρουσίασε live τεχνικές για τα ζυγωματικά, το σαγόνι και το οβάλ του προσώπου. Όλες οι εφαρμογές έγιναν από το επίσημο ιατρικό προσωπικό της LG Chem και εξήγησαν γιατί το YVOIRE είναι το πιο ασφαλές ενέσιμο υαλουρονικό οξύ. Οι συμμετοχές των ιατρών από όλο τον κόσμο ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Το JALUPRO παρουσίασε την καινοτομία που έχει και αιτιολόγησε γιατί είναι το καλύτερο Collagen Booster παγκοσμίως με παρουσία σε πάνω από 30 χώρες. Μεγάλο ενδιαφέρον, βέβαια, είχε η Νέα Επαναστατική Θεραπεία που συνδυάζει το Jalupro με βοτουλινική τοξίνη τύπου Α (Botox-Dysport) όπου το κάνει να έχει μοναδικά, ασφαλή και αληθινά αποτελέσματα με πολύ μεγάλη διάρκεια.

Τα MESOMEDICA παρουσίασαν νέους συνδυασμούς προϊόντων μεσοθεραπείας και μοναδικά πρωτόκολλα θεραπείας για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους, την ενυδάτωση του δέρματος και την κυτταρίτιδα.

Τα νήματα VENUS V LINE έδειξαν live εφαρμογές των νέων αναρτώμενων COG 8D και τον συνδυασμό τους με άλλες θεραπείες.

 

Δείτε τις φωτογραφίες από το μοναδικό AMWC 2018 World Congress στο Μονακό!

AMWC 2018 World Congress Monaco 1 AMWC 2018 World Congress Monaco 2

AMWC 2018 World Congress Monaco 3 AMWC 2018 World Congress Monaco 4

AMWC 2018 World Congress Monaco 5 AMWC 2018 World Congress Monaco 6

 

 

Το συνέδριο έκλεισε με το επίσημο δείπνο που παρέθεσε το YVOIRE σε εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας με θέα το υπέροχο λιμάνι του Μονακό.

Δείτε το παρακάτω video από το Dinner Gala. Ήταν εξωπραγματικά!