Μέρλιν 7, Κολωνάκι Αθήνα, ΤΚ 10671 Βρείτε μας στο χάρτη
Προϊοντα Αισθητικης Ιατρικης

IMCAS World Congress Paris 2018

  • Νέα

Για άλλη μια χρονιά, η εταιρεία μας Cai Pharmaceuticals συμμετείχε στο Παγκόσμιο Συνέδριο του IMCAS 2018 που έγινε στις 1-3 Φεβρουαρίου στο Παρίσι. H παρουσία μας έγινε μέσο όλων των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο.

IMCAS World Congress Paris 2018Το YVOIRE, την πρώτη ημέρα το συνεδρίου παρέθεσε εκπαιδευτικό σεμινάριο (workshop) ανατομίας προσώπου και την επόμενη ημέρα συμπόσιο (symposium) με θέμα την έγχυση του YVOIRE. Και τα δύο μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των ιατρών και είχαν τεράστια συμμετοχή.

Το JALUPRO ανέλυσε στους ιατρούς τη μοναδική του πατενταρισμένη φόρμουλα, την υπεροχή του στην ασφάλεια, την αποτελεσματικότητά του καθώς και την συνδυαστική θεραπεία με Βοτουλινική τοξίνη τύπου Α.

Τα MESOMEDICA παρουσίασαν τους πρωτοποριακούς συνδυασμούς προϊόντων μεσοθεραπείας και μοναδικά πρωτόκολλα θεραπείας για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους.

Τα VENUS V LINE λάνσαραν την καινούργια γενιά νημάτων COG 8D και την τεχνική εφαρμογής τους.

Τέλος, το YVOIRE έκλεισε το συνέδριο με το επίσημο δείπνο που πήρε μέρος σε εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας με θέα το φωτισμένο Πύργο του Άιφελ.