Μέρλιν 7, Κολωνάκι Αθήνα, ΤΚ 10671 Βρείτε μας στο χάρτη
Προϊοντα Αισθητικης Ιατρικης
Yvoire της LG

Korean Beauty και στην Ελλάδα, με το YVOIRE της LG

  • Νέα

Στην Κορέα πνέει… άλλος αέρας ομορφιάς, σίγουρα έχετε ακούσει για αυτό που ονομάζεται KOREAN BEUTY και δεν υπήρχε περίπτωση να μην ανακαλύψω –και αποκαλύψω- που οφείλεται αυτό. Σε ένα πρόσφατο ταξίδι μου άκουσα για το YVOIRE της LG που είναι το κορυφαίο προϊόν εκεί και το τι γίνεται με αυτό, δεν περιγράφεται. Τι κρίμα σκέφτηκα τότε, να μην το έχουμε και εμείς στη χώρα μας. Και να που η εκείνη η σκέψη μου έγινε πραγματικότητα. Επιτέλους! Τώρα μπορούμε να έχουμε και στη χώρα μας, το νούμερο ένα προϊόν από την Κορέα και να απολαύσουμε και εμείς αυτό που ονομάζεται Korean Beauty.

 

 

Το YVOIRE λοιπόν της LG είναι μια ενέσιμη θεραπεία Υαλουρονικού Οξέως που έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του και το υψηλό προφίλ ασφάλειαs μέσω κλινικών δοκιμών, είναι εγκεκριμένο από το Europe EDQM ενώ είναι υπό έγκριση από τον US FDA. Χρησιμοποιείται από το 2010 στις μεγαλύτερες κλινικές αισθητικής ιατρικής της Ασίας και τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκε και στην Ευρώπη.

 

Μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας που ζούμε όλες οι γυναίκες και τις πολλές υποχρεώσεις που έχουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας, αξίζουμε μια επιδερμίδα και ένα πρόσωπο ακαταμάχητο. Με το ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ Yvoire που έρχεται από την Κορέα, τώρα έχουμε την ευκαιρία. Δημιουργήθηκε μετά από 15 χρόνια ερευνών βιοτεχνολογίας από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της LG που είναι μια κορυφαία φαρμακευτική εταιρία με πωλήσεις σε πάνω από 80 χώρες ανά τον κόσμο. Η LG  αναπτύσσει και παρασκευάζει φαρμακευτικά προϊόντα πάνω απο 40 χρόνια τα οποία εξάγει σε 20 χώρες.

 

yvoire

 

Με την “εύχρηστη” και εργονομική σύριγγα η έγχυση του γίνεται εύκολα, άνετα και με ασφάλεια, τα προϊόντα YVOIRE είναι πλέον σε όλη την Ελλάδα -και στην Κύπρο- και μπορείτε να τα ζητήσετε στους καλύτερους Πλαστικούς Χειρουργούς και Δερματολόγους. Τα YVOIRE διατίθονται αποκλειστικά απο την CAI Pharmaceuticals και έχουν τρείς κατηγορίες, το YVOIRE classic plus χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των λεπτών ρυτίδων του προσώπου, το YVOIRE volume plus χρησιμοποιείται για τις βαθύτερες ρυτίδες και πτυχώσεις του προσώπου καθώς και για την αύξηση των χειλιών, ενώ το YVOIRE contour χρησιμοποιείται για την λιποατροφία, τον όγκο των ζυγωματικών και το οβάλ του προσώπου.

 

Σημειώνεται ότι στην παγκόσια αγορά κυκλοφορoύν ανταγωνιστικά προϊόντα του YVOIRE, όπως το Juvederm, το Restylane κ.α., παρ΄ όλα αυτά το YVOIRE έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην αισθητική δερματολογία και πλαστική χειρουργική, καθώς έχει το φυσικότερο αποτέλεσμα, την μεγαλύτερη διάρκεια και το υψηλότερο προφίλ ασφάλειας λόγω της χαμηλότερης περιεκτικότητας δεσμών διασταύρωσης απο τα άλλα ισοδύναμα, παλαιότερης τεχνολογίας προϊόντα, καθώς είναι το προϊόν της νέας γενιάς.

Korean Beauty λοιπόν και στην Ελλάδα, με το YVOIRE της LG!

Πηγή: www.cosmopoliti.com –  Διαβάστε το άρθρο εδώ