Μέρλιν 7, Κολωνάκι Αθήνα, ΤΚ 10671 Βρείτε μας στο χάρτη
Προϊοντα Αισθητικης Ιατρικης
Μεσοθεραπεια Mesomedica

Νέα συνεργασία για την CAI Pharmaceuticals

  • Νέα

Η Αισθητική Ιατρική εξελίσσεται τόσο γρήγορα που σήμερα γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρούμε την διαφορά ανάμεσα στα καινοτόμα προϊόντα, που πραγματικά δίνουν λύσεις και τα προϊόντα που απλώς εμφανίζονται και δεν έχουν κανένα πραγματικό όφελος για τους γιατρούς αλλά και για τους ασθενείς τους.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, η CAI Pharmaceuticals ανακοινώνει την νέα της συνεργασία με την AE Laboratory, σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος στα προϊόντα Μεσοθεραπείας σε Ελλάδα & Κύπρο.

Η AE Laboratory είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία που παράγει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα Αισθητικής Ιατρικής, MesoMedica, ιδρύθηκε το 2004 και έχει έδρα το Λονδίνο την Μεγάλης Βρετανίας. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής προϊόντων Μεσοθεραπείας με μεγάλη παρουσία σε Ευρώπη και Αμερική. Η βασική αποστολή της AE Laboratory είναι η ανάπτυξη και εμπορία των πιο καινοτόμων προϊόντων στην αγορά, με έμφαση στην εισαγωγή μόνο κλινικά αποδεδειγμένων τεχνικών.

Τα προϊόντα της σειράς MesoMedica παράγονται σε Ιταλία και Ισπανία και έχουν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας. Η μακροχρόνια εμπειρία της AE Laboratory της δίνει την δυνατότητα να έχει πρωτότυπα και μοναδικά προϊόντα καθώς και να εκπαιδεύει τους ιατρούς σε πρωτοποριακά θεραπευτικά πρωτόκολλα δίνοντας τους εξαιρετικά και ασφαλή αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια.

Οι θεραπείες με την χρήση των προϊόντων της MesoMedica είναι η ιδανική επιλογή για την ιατρική μεσοθεραπεια με την εγγύηση ενός καλά εδραιωμένου brand που χαίρει της εμπιστοσύνης γιατρών σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως!