Μέρλιν 7, Κολωνάκι Αθήνα, ΤΚ 10671 Βρείτε μας στο χάρτη
Προϊοντα Αισθητικης Ιατρικης
Οι εμπειρίες μας από το  AMWC 2017 στο Μονακό!

Οι εντυπώσεις μας από το AMWC 2017 στο Μονακό

  • Νέα

Με μεγάλη μας χαρά βρεθήκαμε για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης (15th AMWC 2017)  που πραγματοποιήθηκε στις 6-8 Απριλίου, στο Μονακό.

Η CAI Pharmaceuticals συμμετείχε στα booths του Yvoire (LG Chem’s) & του Jalupro (Professional Derma), ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των brands σε Ελλάδα & Κύπρο. Η ομάδα της CAI αλλά και γιατροί από την Ελλάδα και την Κύπρο παρακολουθήσαν τις ομιλίες αναγνωρισμένων επιστημόνων στον τομέα της αισθητικής ιατρικής. Στο ευρωπαϊκό τμήμα των ομιλιών ξεχώρισαν οι πλαστικοί χειρούργοι, Salvatore Fundaro και Antonello Tateo οι οποίοι έδειξαν στην πράξη την αποτελεσματικότητα και τα συγκριτικά οφέλη των προϊόντων Yvoire σε πάνω από 400 συμμετέχοντες σε 6 ενημερωτικές συνεδρίες.

Μεγάλο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες είχε η επίδειξη (demo) έγχυσης υαλουρονικού με την χρήση εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality) στο booth του Yvoire καθώς επίσης και το Gala Dinner στο οποίο παρευρέθησαν περισσότεροι από 200 γιατροί από 18 χώρες.

Το booth του Jalupro τράβηξε επίσης το ενδιαφέρον των επισκεπτών καθώς πρόκειται για το καλύτερο Collagen Booster με πατενταρισμένη φόρμουλα και παρουσία σε πάνω από 30 χώρες παγκοσμίως.

Η Έκθεση
Έκθεση

Έκθεση AMWC 2017

Έκθεση AMWC 2017

AMWC 2017

Έκθεση AMWC 2017

Έκθεση
Στιγμιότυπα από το Event

Event

Event

Event

Η πόλη του Μονακό

Η Πόλη Μονακό

Πόλη Μονακό