Μέρλιν 7, Κολωνάκι Αθήνα, ΤΚ 10671 Βρείτε μας στο χάρτη
Προϊοντα Αισθητικης Ιατρικης
Υvoire & Jalupro Workshop: Επίδειξη εφαρμογών αισθητικής ιατρικής από την CAI Pharmaceuticals

Υvoire & Jalupro Workshop: Επίδειξη εφαρμογών αισθητικής ιατρικής από την CAI Pharmaceuticals

Tο Σάββατο 13.05, πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα Workshop από την CAI Pharmaceuticals στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Κολωνάκι. Στο workshop εισηγητής ήταν ο Διευθυντής της Δερματολογικής Κλινικής του Τζάνειου Νοσοκομείου Πειραιά, ο Dr. Κατσαντώνης Ιωάννης.

Το session παρακολούθησαν καταξιωμένοι δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί του χώρου οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν στην πράξη εφαρμογές και λύσεις αισθητικής ιατρικής με τα καινοτόμα και πρωτότυπα προϊόντα YVOIRE & JALUPRO.

Φωτογραφίες από το workshop:

Jalupro Workshop

  • Στην αριστερή φωτογραφία, γίνεται περιγραφή και δίνονται οδηγίες  για τα ακριβή σημεία εφαρμογής του υαλουρονικού ΥVOIRE Contour, έτσι ώστε να ενισχυθούν τα ζυγωματικά και τα πλαϊνά του προσώπου δίνοντας όγκο στο πρόσωπο.
  • Στην επόμενη πρακτική, γίνεται χρήση του υαλουρονικού ΥVOIRE Volume με λιδοκαΐνη για όγκο στα χείλη και τις ρινοπαρειακές πτυχώσεις καθώς και με το YVOIRE Contour για όγκο και αναδόμηση προσώπου.
  • Τέλος πραγματοποιήθηκε εφαρμογή του JALUPRO στο πρόσωπο και στον λαιμό με την τεχνική των μικροπομφών. Μετά από κάθε εφαρμογή χρησιμοποιήθηκε η JALUPROMask για να καταπραΰνει τις ερεθισμένες περιοχές και να κάνει ανάπλαση του δέρματος.

 

Yvoire & Jalupro Workshop: Επίδειξη εφαρμογών αισθητικής ιατρικής από την CAI Pharmaceuticals