Μέρλιν 7, Κολωνάκι Αθήνα, ΤΚ 10671 Βρείτε μας στο χάρτη
Προϊοντα Αισθητικης Ιατρικης

 • MONOMONO-pinakas

  Νήματα Ευθέως τύπου. Το χειρουργικό νήμα Μono έχει κατασκευασθεί από PDO (πολυδιοξανόνη) και χρησιμοποιείται ευρέως για την ανόρθωση του δέρματος και την τοπική σύσφιξη στο πρόσωπο και το σώμα.

  velona
  Βοηθούν στην άμεση ανάπλαση του δέρματος, βελτιώνουν τις επιφανειακές ρυτίδες, την ελαστικότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας προκαλώντας γένεση νέου κολλαγόνου.

  MONO-pinakas

 • SCREWvenus-gri

  Νήμα με σπείρωμα. Τα νήματα με σπείρωμα έχουν διπλάσια διάρκεια σε σύγκριση με τα mono ενώ το σπιράλ νήμα επιτυγχάνει μεγάλη μυϊκή ελαστικότητα εφόσον του ασκηθεί πίεση προς την κατάλληλη κατεύθυνση. Διευρύνει την επιφάνεια επαφής του σπειρώματος με το δέρμα ενώ αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου.

  velona
  Επιτυγχάνουν ανόρθωση και βελτίωση του δέρματος, αυξάνουν την ελαστικότητα, την όψη καθώς και βελτιώνουν το χρώμα του δέρματος.

  SCREW-pinakas

 • TWIN SCREWvenus-kitrino

  Το νήμα διπλού σπειρώματος αποτελείται από δύο σπειρώματα πλεγμένα μεταξύ τους ενώ στη συνέχεια τα δύο σπειρώματα τυλίγονται στη βελόνα σαν ελατήριο. Η δράση του διπλού σπειρώματος τραβά το δέρμα σαν λάστιχο. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, το δέρμα γίνεται ξανά δυνατό και ελαστικό ενώ οι μύες ωθούνται προς τη φυσική τους φορά. Η εισαγωγή του νήματος διπλού σπειράματος πραγματοποιείται στην ευρύτερη επιφάνεια του δέρματος και εντός του χορίου.

  velona
  Εξαφανίζουν τις επιφανειακές ρυτίδες, βελτιώνουν την ελαστικότητα διεγείροντας πολύ έντονα την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστικών ινών, ενώ σε ήπιες περιπτώσεις επιτυγχάνουν ανόρθωση των χαρακτηριστικών του προσώπου.

  TWIN-SCREW-pinakas

 • COG
  Το νήμα με πλευρικές ακίδες είναι ο πιο ισχυρός τύπος νήματος και χρησιμοποιείται για ειδικές χρήσεις, όπως ανόρθωση και συμμετρία. Τραβά και σταθεροποιεί το δέρμα, συνεπώς είναι το καταλληλότερο για ανόρθωση (lifting) του προσώπου και του σώματος χωρίς χειρουργικό νυστέρι και άμεσης επιστροφής στις καθημερινές συνήθειες.
  Ανορθώνουν το πρόσωπο και το σώμα, βελτιώνουν ιδιαιτέρως την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Πέρα από τις αισθητικές διορθώσεις, είναι αποτελεσματικά και στην αποκατάσταση ασυμμετριών.

  Διαφορές νημάτων COG

  COG 6D βελόνα 

  Tα νήματα COG 6D έχουν 6 ΑΚΙΔΕΣ στην περίμετρό τους (360°) και κάθε ακίδα εμφανίζεται ανά 60° μοίρες.

   

    

 • Cog 8D βελόνα & 8D Cannula L

  Tα νήματα COG 8D είναι μια καινούργια και πρωτοποριακή κατηγορία γα τα νήματα ανορθωσης (COG’s).
  Εμφανίζουν 8 ΑΚΙΔΕΣ στην περίμετρό τους (360°) και κάθε ακίδα εμφανίζεται ανά 45 μοίρες.

  ΤΑ COG 8D

  • Έχουν 8 πλευρικά σημεία στήριξης για να εξασφαλίζουν την μέγιστη δυνατή ανάρτηση απο οποιαδήποτε άλλη κατηγορία νημάτων ανόρθωσης COG.
  • Η απόσταση μεταξύ των σημείων στήριξης / ανάρτησης είναι ανά 45° μοίρες.
  • Έχουν καλύτερη ανόρθωση και την διατηρούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απο οποιαδήποτε άλλη κατηγορία νημάτων.
  • Ελαχιστοποιούν την κίνηση του νήματος, χωρίς να χάνεται το φυσικό αποτέλεσμα.
  • Eπιτυγχάνουν αρμονική ισορροπία και ιδανική συμμετρία.
  • Δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερο «τραυματισμό» άρα και μεγαλύτερη διέγερση των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου καθώς και για την ανάπλαση της περιοχής.
  • Είναι ιδανικά για περιστατικά με μεγαλύτερες απαιτήσεις.


  8D NEEDLE

  8D CANNULA L